Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories ZM-MIC1: Overig
Landing page ZM-MIC1: Outdated
Zalman microfoon ZM-MIC1Zalman microfoon ZM-MIC1
Move your mouse over image or click to enlarge

Zalman microfoon ZM-MIC1

SKU# ZM-MIC1_775

3.65
Prijs ZM-MIC1:
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 05-03-2020
Quick Overview
Zalman microfoon
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor ZM-MIC1
ZM-MIC1 met volledige fabrieksgarantie
Zalman microfoon
Zoekt u een nieuwe koptelefoon, zoals Zalman microfoon ZM-MIC1 ZM-MIC1? Een koptelefoon voor thuis, in de auto, in het vliegtuig of tijdens het sporten? Er zijn diverse soorten koptelefoons op de markt, waaronder Zalman microfoon ZM-MIC1 ZM-MIC1. Een koptelefoon kan op het oor, over het oor of in het oor gedragen worden. Oordopjes zijn vooral mobiel handig, maar ook voor mobiel gebruik is de grotere beugelkoptelefoon inmiddels uitgegroeid tot een echte trend. Ultieme bewegingsvrijheid thuis biedt een draadloze koptelefoon. Een koptelefoon met noise-cancelling minimaliseert omgevingsgeluiden en een surround koptelefoon is ideaal wanneer u films wilt kunnen kijken, zonder anderen te storen.
Audiokabels zoals ZM-MIC1 geleiden het geluidssignaal van een audioapparaat zoals een cd-speler naar een versterker of speakersysteem. Ze zijn er in diverse soorten, analoog en optisch (digitaal). Het is belangrijk om een zo goed mogelijk afgeschermde kabel (zoals ZM-MIC1) te gebruiken, omdat het signaal belangrijk is voor de uiteindelijke geluidskwaliteit. Hoe langer de kabel is, hoe meer kwaliteitsverlies optreedt. De zogenaamde optische of digitale kabels zijn daar minder gevoelig voor en zijn voorzien van een foutcorrectie.
 
Microfoon sensitivity: 3 dB
microfoon direction soort: Omni
microfoon invoer impedance: 2 . 2 &# 937 ;
Connectivity technology: Wired
stroom consumption: 0 . 5 mA
Operating voltage: 2 V
Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere ZM-MIC1 van Outdated nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Outdated ZM-MIC1 nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Merk
De Zalman microfoon ZM-MIC1 ZM-MIC1 is gemaakt door Outdated, een leverancier op het gebied van desktop voedingen met laag geluidsniveau
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over ZM-MIC1 van Outdated lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over ZM-MIC1 van Outdated.
U recenseert: Zalman microfoon ZM-MIC1
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: ZM-MIC1
Outdated