Wereldwijde verzending 

 

Wij zijn blij dat wij onze klanten wereldwijde verzending kunnen aanbieden. Het aantal internationale klanten stijgt jaarlijks en onze bestaande klanten komen altijd graag terug om meer te bestellen. Wij versturen uiteraard geen pakketten naar landen onder Embargo.

De reden voor de groei van internationale klanten is niet alleen het grote assortiment aan producten maar ook onze snelle levering. Meestal kunnen wij binnen ca. 48 uur leveren. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in EOL (End of Life) producten. Dat zijn artikelen die niet meer worden geproduceerd door de fabrikant, maar waarvan misschien elders nog voorraden zijn die wij kunnen bestellen.

Omdat wij samenwerken met distributeurs over de hele wereld kan het voorkomen dat wij als enige nog een bepaald EOL product kunnen bestellen en leveren.

Talen

Ons verkoopteam spreekt Nederlands, Engels en Duits

Wereldwijde Scheepvaart Industrie

Het kan gebeuren dat wij een telefoontje krijgen van een schip dat voor Antwerpen ligt. Dezelfde dag wordt er een ABB product benodigd omdat het schip morgen moet uitvaren. In dit geval (waargebeurd) stapt een van onze medewerkers in zijn auto en rijdt naar Zuid-Duitsland, haalt het product daar op en brengt het naar Antwerpen. Komt daar om 22.00 uur aan. Precies op tijd dus. Het schip kon zoals gepland de volgende dag uitvaren. Natuurlijk hangt aan dit soort levering wel een prijskaartje. Maar zo kunnen wij laten zien hoe flexibel wij zijn.

Klanten uit China

Het aantal klant uit China stijgt jaarlijks. Helaas hebben wij geen medewerker die Chinees spreekt, maar wij helpen u graag in het Engels. 

Klanten uit Dubai

Veel orders komen ook van klanten uit Dubai. Wij helpen u graag in het Engels en kunnen u referenties geven van onze klanten in de Verenigde Emiraten.

Klanten uit USA en Zuid-Amerika

Wij hebben veel klanten in de Verenigde Staten die altijd weer graag bij ons bestellen. Vooral elektrotechnisch materiaal en scheepsonderdelen zijn gevraagd.  Wij verzenden meestal met UPS maar kunnen natuurlijk ook met een koerier naar wens verzenden.

Klanten uit Europa

Ook in aantal toenemend. Wij helpen u graag in het Nederlands, Engels of Duits.

Embargo

Wij versturen uiteraard geen pakketten naar landen onder Embargo.