Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories DMWAH20: Overig
Landing page DMWAH20: Outdated
United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20
Move your mouse over image or click to enlarge

United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20

SKU# DMWAH20_2477

Prijs DMWAH20:
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 05-02-2021
Quick Overview
2 TB 6 G SATA drive module
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor DMWAH20
DMWAH20 met volledige fabrieksgarantie
2 TB 6 G SATA drive module
Wanneer u extra capaciteit en opslagmogelijkheden nodig heeft voor uw netwerken, is de United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20 DMWAH20 een goede oplossing. Met de United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20 DMWAH20 maakt u verschillende randapparatuur behorend tot het netwerk, zoals printers maar ook servers en schijven voor data opslag en zelfs cloudtoepassingen, beschikbaar voor iedere gebruiker, die toegang heeft tot het netwerk. Met de United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20 DMWAH20 verloopt de gegevensoverdracht snel, wordt de opslagcapaciteit efficiënt benut en worden regelmatig backups gemaakt van de gegevens.
Wat is SATA? (Outdated DMWAH20)
SATA is een techniek die gebruikt wordt voor het verbinden van harde schijven met computers. SATA is gebaseerd op een seriële signaleringstechniek. Een SATA harde schijf gebruik van kleinere kabels met minder pinnetjes.
SATA heeft een aantal praktische voordelen ten opzichte van PATA (Parallel ATA): Een SATA-kabel heeft, bij voorbeeld. minder last van crosstalk en EMI (electromagnetic interference). PATA is een op parallelle signaleringstechniek gebaseerd systeem dat in IDE (Integrated Drive Electronics) harde schijven gebruikt wordt. IDE is de oudere techniek, SATA zoals in artikelnummer Outdated DMWAH20, de nieuwe.

Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere DMWAH20 van Outdated nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Outdated DMWAH20 nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over DMWAH20 van Outdated lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over DMWAH20 van Outdated.
U recenseert: United Digital 2 TB 6 G SATA drive module DMWAH20
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: DMWAH20
Outdated