Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories DMSAE30: Overig
Landing page DMSAE30: United Digital

 DMSAE30

United Digital 3 TB 6 G SATA drive module DMSAE30

SKU# DMSAE30_2477

Prijs DMSAE30:
€ 228,92 excl. BTW en 7.95 verz.kos. € 276,99 incl. BTW Price per 1 piece/meter
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 05-02-2021
Quick Overview
3 TB 6 G SATA drive module
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor DMSAE30
DMSAE30 met volledige fabrieksgarantie
3 TB 6 G SATA drive module
Wanneer u extra capaciteit en opslagmogelijkheden nodig heeft voor uw netwerken, is de United Digital 3 TB 6 G SATA drive module DMSAE30 DMSAE30 een goede oplossing. Met de United Digital 3 TB 6 G SATA drive module DMSAE30 DMSAE30 maakt u verschillende randapparatuur behorend tot het netwerk, zoals printers maar ook servers en schijven voor data opslag en zelfs cloudtoepassingen, beschikbaar voor iedere gebruiker, die toegang heeft tot het netwerk. Met de United Digital 3 TB 6 G SATA drive module DMSAE30 DMSAE30 verloopt de gegevensoverdracht snel, wordt de opslagcapaciteit efficiënt benut en worden regelmatig backups gemaakt van de gegevens.
Wat is SATA? (United Digital DMSAE30)
SATA is een techniek die gebruikt wordt voor het verbinden van harde schijven met computers. SATA is gebaseerd op een seriële signaleringstechniek. Een SATA harde schijf gebruik van kleinere kabels met minder pinnetjes.
SATA heeft een aantal praktische voordelen ten opzichte van PATA (Parallel ATA): Een SATA-kabel heeft, bij voorbeeld. minder last van crosstalk en EMI (electromagnetic interference). PATA is een op parallelle signaleringstechniek gebaseerd systeem dat in IDE (Integrated Drive Electronics) harde schijven gebruikt wordt. IDE is de oudere techniek, SATA zoals in artikelnummer United Digital DMSAE30, de nieuwe.

Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere DMSAE30 van United Digital nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van United Digital DMSAE30 nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over DMSAE30 van United Digital lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over DMSAE30 van United Digital.
U recenseert: United Digital 3 TB 6 G SATA drive module DMSAE30
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: DMSAE30
United Digital