Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Niko schakelaars

  Alle Niko schakelaars zijn uit voorraad leverbaar voor een lage prijs . Vraag nu een offerte bij ons aan!

€ vanaf 4,50 excl. BTW 
€ 54,45 incl. BTW 
Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

Bestellen    


Niko schakelaars  = mooi design & functionaliteit

Niko schakelaars series zijn ontworpen samen met eindgebruikers. Er is geluisterd nar de wensen van klanten op het gebied van design & functionaliteit. Het resultaat: 4 fantastische series met schakelaars en drukknoppen waarmee u alles kunt bedienen van verlichting, verwarming, ventilatie tot rolluiken. Vraag een offerte aan voor Niko schakelmateriaal in uw favoriete design.

Niko schakelaars series
Voor alle Niko schakelaars in he assortiment is gekozen voor een tijdloze design en duurzame materialen. Er is bovendien  een grootte  keuzemogelijkheid uit verschillende kleuren.

Niko Pure schakelaars

In de Pure serie is  gekozen voor exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal  met een stijlvolle afwerking.

 Niko Intense schakelaars

De Niko intense serie is super strak en staat de aanraking centraal. Deze schakelaar voelt extra fijn om aan te raken.

Niko Original schakelaars

Zachte lijnen en milde kleuren zijn de kenmerken voor de Original schakel serie. Deze schakelaars vallen minder op in uw huis en is aan te raden voor degene die niet graag de schakelaars prominent wil zien in een huis. 

Mysterious schakelaars

Met de wuifgebaar van op afstand is de Niko Mysterious een totaal nieuw concept. Deze schakelaar kan naadloos in uw muur ingewerkt worden.

 

Niko

Niko is marktleider op het vlak van schakelaars en stopcontacten, maar de innovatieve diensten en producten gaan verder. Niko biedt een brede waaier aan elektrotechnische producten voor lichtsturing, toegangscontrole, domotica en energiebeheer om de woon- en werkomgeving op een energiebewuste en milieuvriendelijke manier te controleren.

Onderzoek en ontwikkeling naar energiebesparende oplossingen

Terwijl Niko vooral bekend staat om haar schakelaars en stopcontacten, heeft dit bedrijf ook lichtsturingssystemen, huis automatisering, serviceplatforms en toepassingen voor telegeneeskunde in het assortiment. Niko heeft als doel om de woon- en werkomgeving van mensen comfortabeler, flexibeler en makkelijker te maken.

Niko biedt niet minder dan 5.000 producten en oplossingen zoals schakelmateriaal, installatiekanalen, deurtelefonie, lichtregeling (schakelaars en drukknoppen, wandcontactdozen, dimmers, LED-verlichting,…) en domotica (Niko home control, sensoren, draadloze bediening,…), geschikt voor zowel woningen als bedrijven en woon-zorgcomplexen. Met deze producten en diensten wil Niko inspelen op de nieuwe trends in de maatschappij, zoals de gewijzigde gezinssituatie, de vergrijzing en het belang om zuinig(er) met energie om te gaan.

Niko Eco-design

Niko zet vol in op doordacht design en milieuvriendelijkheid. Met haar producten en diensten wil Niko een woon- en werkomgeving voor particulieren en bedrijven creëren, die zowel innovatief en stijlvol als gebruiksvriendelijk en comfortabel is en tegelijkertijd energiezuinig en duurzaam is.

Ook in haar eigen productieproces, houdt Niko rekening met het milieu. Productieafval wordt gerecycleerd en zonder kwaliteitsverlies helemaal terug gebruikt. Niko kantoren, productiehallen en magazijnen worden op een energiezuinige manier verlicht en verwarmd door in eigen zonne-energie te voorzien en Niko beschikt ook over een eigen waterzuiveringssysteem.

Niko en Nico Group

Het Belgische bedrijf Niko werd in 1919 opgericht door de gebroeders De Backer. Vanuit de ateliers in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas (Sint-NikoLaas) veroverden zij al snel de Belgische markt met hun schakelaars en stopcontacten. Met de luxeschakelaar Inter 70 ging Niko vanaf 1965 internationaal. Vandaag de dag richt het familiebedrijf Niko, met de derde generatie De Backer aan het roer, haar focus op heel Europa en bedient het wereldwijd klanten vanuit 8 vestigingen in 7 Europese landen en een internationaal netwerk van distributeurs.

De Europese focus komt goed tot uiting bij Niko Group, het Belgische moederbedrijf van Niko, Niko Projects en Fifthplay. Terwijl dochterbedrijf Niko zich met elektrotechnische producten voor lichtsturing, toegangscontrole en energiebeheer, vol op de residentiële sector toespitst, richt Niko Projects zich met geïntegreerde huis automatiseringsoplossingen op grote woonprojecten, woon-zorgcomplexen en verzorgingstehuizen. Fifthplay tenslotte biedt dienstverlenende bedrijven een informatie- en communicatieplatform, gebaseerd op IP-technologie, waarmee ze hun eindklanten comfortdiensten in en rond woningen en bedrijven kunnen aanbieden.