Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Het hele Niko Home Control assortiment voor de laagste prijs bij Hardware.be

  Alle Niko Home Control artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Vraag nu een offerte bij ons aan!

€ vanaf 45,00 excl. BTW 
€ 54,45 incl. BTW 
Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

Bestellen    


Niko Home Control  = energie besparen

Bedien uw verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken centraal met uw smartphone of tablet. Hiermee kunt u  energie besparen en tegelijkertijd woont u veiliger.

 

Hoe bespaar ik energie met Niko Home Control systems?

Het elektriciteitsverbruik kunt u makkelijk in kaart brengen. U kunt een analyse maken per kamer of toestel. U kunt zien wat het gebruik is van 1 apparaat in huis (bij voorbeeld koelkast). Ook weet u  welke toestellen het meest verbruiken in stand-by. Met  één druk op de ecotoets schakel je automatisch de verlichting en stopcontacten uit of zet je de ventilatie en verwarming een graadje lager. Meteen zie je het verbruik dalen. Dit kunt u doen als u de deur uit gaat. Geen verspilling meer!

 

Klimaat en sfeer

U kunt met Niko Home Control systems bepalen welke temperatuur u het prettigst vind in huis. Alle veranderingen zijn eenvoudig en makkelijk uit te voeren. Bent u in een deel van uw kamer  gezellig aan het dineren met vrienden -  één druk op de knop en je creëert u de juiste atmosfeer met aangepaste verlichting en verwarming

Veiligheid voorop

Met een ingebouwde timer op uw verlichting brandt af en toe het licht als u niet thuis bent, zo lijkt het of er iemand thuis is en met de aanwezigheidssimulatie gaan rolluiken automatisch op en neer.

 Niko Home Control installaties zijn makkelijk uit te breiden

Je kunt je Niko Home Control installatie steeds uitbreiden met draadloze bedieningen. Ook kunt u nieuwe onderdelen uit de Niko Home Control serie bijbestellen en eenvoudig uw thuis automatisering verder voorzien met nieuwe functies. 

Dimmen en kleur

Met de sfeerbediening roep je voor elke gelegenheid de gewenste sfeer op en heb je de mogelijkheid om te spelen met kleuren en accenten.