Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Worldwide shipping - Wereldwijde verzending

worldwide shippingWij zijn blij dat wij onze klanten verzending wereldwijd aanbieden kunnen. Het aantal internationale klanten stijgt jaarlijks en onze bestaande klanten komen altijd graag terug om meer te bestellen. Wij versturen uiteraard geen pakketten naar landen onder Embargo.

De reden voor de groei van internationale klanten is niet alleen het grote assortiment aan producten maar ook onze snelle levering. Meestal kunnen wij binnen ca. 48 uur leveren. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in EOL (End of Life) producten. Dat zijn artikel die niet meer worden geproduceerd door de fabrikant maar waarvan misschien elders nog voorraden zijn die wij nog kunnen bestellen.
Omdat wij samenwerken met distributeurs in de hele wereld kan het voorkomen dat wij als enige nog een bepaald EOL product kunnen bestellen en leveren.
Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze. Tijdens de bestelprocedure kiest u dan voor pick-up (zelf afhalen). Wij nemen dan contact op met de koerier die u hebt uitgezocht en regelen de afhaling. Of u doet het zelf. Net wat u wenst.
Als alternatief kunnen wij ook met DHL, UPS of Fedex verzenden. Hiervoor berekenen wij dan extra verzendkosten afhankelijk van het gewicht en de bestemming uiteraard. Wij zullen u hierover z.s.m. informeren.

Talen

Onze helpdeskmedewerkers spreken Nederlands, Engels, Duits, Zweeds en acceptabel Frans en Spaans.

Wereldwijde Scheepvaart Industrie

Het kan gebeuren dat wij een telefoontje krijgen van een schip dat voor Antwerpen ligt. Dezelfde dag wordt er een ABB product benodigd omdat het schip morgen moet uitvaren. In dit geval (waargebeurd) stapt een van onze medewerkers in zijn auto en rijdt naar Zuid-Duitsland, haalt het product daar op en brengt het naar Antwerpen. Komt daar om 22.00 uur aan. Precies op tijd dus. Het schip kon zoals gepland de volgende dag uitvaren. Natuurlijk hangt aan dit soort levering wel een prijskaartje. Maar zo kunnen wij laten zien hoe flexibel wij zijn. Wij begrijpen dat een schip, dat per dag dat het niet kan varen, veel geld kost. Er kan niet een paar dagen gewacht worden op een product dat nog geleverd moet worden.

Klanten uit China

Het aantal klant uit China stijgt jaarlijks. Helaas hebben wij geen medewerker die Chinees spreekt, maar wij helpen u graag in het Engels. Wij geven u graag referenties van onze klanten in Hongkong en andere districten.

Klanten uit Dubai

Veel orders komen ook van klanten uit Dubai. Wij helpen u graag in het Engels en kunnen u referenties geven van onze klanten in de Verenigde Emiraten.

Klanten uit USA en Zuid-Amerika

Wij hebben veel klanten in de Verenigde Staten die altijd weer graag bij ons bestellen. Vooral elektrotechnisch materiaal en scheepsonderdelen zijn gevraagd.  Wij verzenden meestal met UPS maar kunnen natuurlijk ook met een koerier naar wens verzenden.

Klanten uit Scandinavië

Het aantal klanten uit de Scandinavische landen neemt ook toe. Voor deze klanten hebben wij speciaal de website www.hardware.nu. Wij hebben medewerkers die Zweeds praten en werken hard aan de vertaling van de website.

Klanten uit Oost-Europa

Ook in aantal toenemend. Wij helpen u graag in het Engels of Duits.

Embargo

Wij versturen uiteraard geen pakketten naar landen onder Embargo.

postnl ups dhl fedex zelf afhalen