Items: 0 Total 0,00 €

078-480999

Betalingsmogelijkheden

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, niet aan privépersonen

Voor verzending naar België berekenen wij € 7.81 (excl. Btw)

Voor verzending naar andere landen dan België zoeken wij voor u de goedkoopste aanbieder en informeren u over de kosten.
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze. (ophalen is alleen mogelijk in ons depot in Nederland). 

Indien uw bestelling zwaarder dan 17 kg is of een lengte heeft van meer dan 1.20 meter worden de verzendkosten aangepast. Dan ontvangt u van ons een e-mail met de definitieve prijsopgave.
U moet hierbij denken aan groot witgoed (ca 55 euro), lange projectorschermen, Televisies, installatiekasten, lange kabelgoten ,zware apc backup systemen/batterijen enz.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen of deze laten ophalen door een koerier naar keuze.

Metaal toeslag

de getoonde prijzen op de website zijn altijd exclusief de geldende metaaltoeslagen.

Bij sommige producten waar metaal inzit ( denk aan kabel, kabelschoenen, moeren, electrische componenten enzv.) zal er een metaal toeslag worden naberekend. Dan ontvangt u van ons een e-mail met de definitieve prijsopgave.

 Wij kunnen u als onze klant een aantal betalingsmethodes aanbieden waar uit u kunt kiezen:

Bank

bankKiest u voor deze methode dan ontvangt u per e-mail uw proforma factuur. Het bedrag kunt u dan per bankoverboeking overmaken. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling binnen is.

PayPal

paypalPaypal is een wereldwijd bekende betalingsmethode. Paypal maakt online shoppen veilig en makkelijk. 

Credit Card

credit cardBetaal veilig met uw Visa of Master Card krediet kaart. 

 

Contant betalen bij de levering

rembours contantU kunt betalen contant bij de levering. Daarvoor vragen wij een aabetaling van 10%. Wij berekenen 35 euro extra kosten voor deze service die in regel alleen bij grote bestellingen wordt gebruikt. Wij komen dan met onze eigen koerier de goederen afleveren. 

Op rekening voor bedrijven

op rekening voor bedrijvenU plaatst uw order en betaald na levering binnen 30 dagen na factuurdatum ( in sommige uitzonderingen binnen 60 dagen). Bedrijven vragen wij bij een eerste bestelling om ons een uittreksel uit het handelsregister toe te laten komen.

Bestellen kan op verschillende manieren. 1 op onze website www.hardware.be 2. Per fax op +31 (0)314 – 663488 3. Per e-mail naar shop@hardware.be 4. Per telefoon op 02-5340625. 5. Per Live Chat op onze website. 6. Met smartphone op mobile.hardware.be. 7. Per post naar Hardware, Ulenpasweg 2 F2, 7041GB s-Heerenberg. Afhankelijk van de gekozen methode betaald u vooraf of na levering.

Zelf afhalen of laten ophalen door een koerier naar keuze 

zelf afhalenU kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij afhalen te betalen. Contant of met Pinpas. Afhalen kan alleen in ons magazijn in Nederland. In sommige gevallen vragen wij een aanbetaling van 10% voor eventuele reservering van het product. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze. (ophalen is alleen mogelijk in ons depot in Nederland)