Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories KX-PFS5: Drums & fusers Spareparts
Landing page KX-PFS5: fuser-unit
Panasonic Fuser unit KX-PFS5Panasonic Fuser unit KX-PFS5
Move your mouse over image or click to enlarge

Panasonic Fuser unit KX-PFS5

SKU# KX-PFS5_679

Prijs KX-PFS5:
€ 104,27 excl. BTW en 7.95 verz.kos. € 126,17 incl. BTW Price per 1 piece/meter
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 24-12-2019
Quick Overview
Fuser unit
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor KX-PFS5
KX-PFS5 met volledige fabrieksgarantie
Fuser unit

fixeereenheid (fuser unit), wat is het? Panasonic KX-PFS5
Papier vers uit de printer is warm, vanwege de fuser unit (fixeereenheid)! Het is de fuser dat een permanente band tussen de toner en papier creëert.


Panasonic KX-PFS5
Tips bij het vervangen van de fuser unit: Panasonic KX-PFS5
1. Zet de printer uit en verwijder de stekker uit het stopcontact. 2. Verwijder het netsnoer aansluiting aan de achterzijde van de printer.3 Wacht 20 minuten tot de printer is afgekoeld. 4. vervang de fuser.


Panasonic KX-PFS5
Panasonic Video's: (Panasonic KX-PFS5)
Panasonic broadcasting Youtube

 
 
Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
De drum en de fuser zijn alle twee onderdelen van een laserprinter of een kopieermachine. Panasonic Fuser unit KX-PFS5 KX-PFS5 zorgt ervoor dat de inkt van de toner op het papier komt. Een fuser bestaat uit twee warmte rollen. Een fuser is nodig bij het afdrukken. De drum verspreidt de inkt in het patroon van de foto of scriptie wat wordt afgedrukt. Op dit punt is de inkt zeer vluchtig want het zit gewoon op het papier. Deze natte inkt gaat dan gelijk tussen de rollen en dankzij de warmte en de druk van de fuser wordt de inkt samengevoegd en zal het niet vlekken. Door deze rollen is een vel papier warm wanneer het uit de printer of kopieermachine komt. Het opstarten van de printer duurt het langst omdat deze twee rollen moeten opwarmen. Dit kost ook de meeste stroom. De inkt is nat wanneer het voldoet aan de fuser, zodat de rollen zijn bedekt met Teflon om de inkt te plakken aan het rollen in plaats van aan het papier.
U heeft meerdere KX-PFS5 van Panasonic nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Panasonic KX-PFS5 nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Merk
De Panasonic Fuser unit KX-PFS5 KX-PFS5 is gemaakt door Panasonic, een leverancier op het gebied van televisies, speakers, home cinema systems, beveiliging, notebooks, digitale camera's, camcorders, gereedschap en meer
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over KX-PFS5 van Panasonic lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over KX-PFS5 van Panasonic.
U recenseert: Panasonic Fuser unit KX-PFS5
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: KX-PFS5
fuser-unit
Panasonic fuser-unit
Panasonic