FAq

Metaaltoeslag?
De getoonde prijzen op de website zijn altijd exclusief de geldende metaal toeslagen van de dag. Bij sommige metaalhoudende producten (denk aan kabels, moeren, elektrische componenten enz.) kan een metaal toeslag worden berekend. Je ontvangt dan van ons een e-mail met de definitieve prijsopgave.
Levertijden: hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op de website, op elke productpagina kun je zien of een product op voorraad is.
Lokale voorraad:
je bestelling wordt gewoonlijk binnen 1-4 dagen uit een van onze magazijnen naar je verzonden. Meestal versturen wij je bestelling dezelfde dag na ontvangst van de order.
Externe voorraad:
De goederen bevinden zich in een extern magazijn. Soms ook in het buitenland. Goederen uit een extern magazijn worden in de regel binnen 1 week geleverd. Door onverwachte omstandigheden kan de levertijd iets uitlopen en is dan langer dan 2 weken. Als je vragen hebt over de verwachte levertijd van een product, stuur ons dan een e-mail op shop@hardware.nl. Wij zullen deze z.s.m. beantwoorden. In sommige gevallen (0,5%) kan het voorkomen dat een artikel EOL (end of life) gaat. Dat wil zeggen dat de fabrikant deze niet meer produceert en het artikel niet meer geleverd kan worden. Zodra de fabrikant ons dit laat weten ontvangt u meteen bericht. Mocht je een betaling vooraf hebben gedaan zullen wij het bedrag z.s.m. terugboeken. Helaas kunnen wij nooit 100% garantie geven op de levertijd. De verwachte levertijd op onze website is alleen een indicatie. Bijna altijd (95%) zult u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een pakket zoek raakt of de koerier pech krijgt onderweg en dat daardoor de levertijd iets uitloopt.
Wat zijn de verzendkosten?
Voor verzending binnen Nederland berekenen wij €7.81 (excl. btw) €9.45 (incl. Btw). Bij zeer zware producten of producten langer, groter dan normaal berekent DHL, UPS of PostNL een toeslag afhankelijk van het gewicht en afmetingen. Wij zullen je dan per mail hierover informeren. Als je de verzendkosten graag vooraf wilt weten neem dan voor bestelling contact met ons op. Wij kunnen de verzendkosten dan voor je berekenen en je betaald dan niet meer dan het afgesproken bedrag.
Kan ik mijn bestelling komen afhalen?
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze. Afhaaladres: Hardware.nl (Internet Media B.V.) Dames Jolinkweg 60 7051 DL Varsseveld Nederland
Kan ik achteraf betalen?
Ja, plaats je order en betaalt binnen 30 dagen na levering. Bedrijven vragen wij bij een eerste bestelling om ons een uittreksel uit het handelsregister toe te laten komen.
Verzenden jullie ook buiten Nederland?
Ja, wij zijn blij dat wij onze klanten wereldwijde verzending aanbieden kunnen. Het aantal internationale klanten stijgt jaarlijks en onze bestaande klanten komen altijd graag terug om meer te bestellen.
Hoe wordt de overeenkomst uitgevoerd?
Je bestelling wordt verzonden met UPS, PostNL of DHL
Binnen welke termijn wordt je bestelling afgeleverd?
De verwachte levertijd van producten op onze website kun je vinden op alle productpagina's onder het knopje "info". In regel worden pakketten binnen 1-4 werkdagen geleverd.
Als ik niet thuis ben, wat gebeurt er dan met mijn levering?
Het pakket wordt dan volgende werkdag of een dag later opnieuw bij je aangeboden. Na 3 pogingen gaat het pakket terug naar ons kantoor, wij nemen dan contact met je op om een nieuwe zending te plannen.
Wat gebeurt er als een product tijdelijk niet meer leverbaar is?
Je ontvangt dan van ons een e-mail met uitleg over de vertraging. Je kan je bestelling altijd annuleren indien je niet langer wilt wachten.