Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Euchner safety switches 

Euchner ontwikkelt componenten voor de besturing van processen, waaronder fail-safe sensoren, safety switches en is hiermee toonaangevend in de industriële automatisering. Met haar aanbod hoogwaardige kwaliteitsproducten (ISO 9001) richt Euchner zich tot industrieën over de gehele wereld. 

 Euchner Safety switch- vraag vandaag een offerte aan:

 Euchner EUCHNER Einzelgrenztaster NG1RS-510-M 079942, 079942 Vraag vandaag een offerte aan voor Euchner safety switches.  Alle artikelnummer zijn te vinden in onze webshop. Indien u hulp nodig heeft met het uitzoeken van het juiste product, bel dan onze helpdesk, chat of stuur een e-mail, wij helen u graag. 

€54,99 excl. BTW 
€ 72,59 incl. BTW 
Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

Bestellen

 Euchner:  

Euchner ontwikkelt componenten voor de besturing van processen, waaronder fail-safe sensoren en is hiermee toonaangevend in de industriële automatisering. Met haar aanbod hoogwaardige kwaliteitsproducten (ISO 9001) richt Euchner zich tot industrieën over de gehele wereld.

Euchner producten
Euchner fail-safe sensoren, switches en schakelaars zijn een begrip in vrijwel iedere industrie, waar productie en processen belangrijk zijn. Van de auto- en verpakkingsindustrie tot de voedsel- en textielindustrie… voor de meeste industrieën zijn Euchner machinecomponenten en producten, zoals precisie- en eindschakelaars, elektronische handwielen, identificatiesystemen en encoders werkelijk onmisbaar.
Het productaanbod van Euchner is onderverdeeld in drie sectoren, Safety (safety switches), Automation en ManMachine.

Geen ruimte voor fouten
Euchner ontwerpt en ontwikkelt schakelapparatuur voor het beheersen van processen in de machinebouw en plant engineering. Met een werkdomein in de industriële automatisering en veiligheidstechniek is er geen ruimte voor fouten. Euchner staat al decennialang bekend als een betrouwbare organisatie en solide partner, met kwalitatieve producten en een deskundige aanpak van projecten.
Euchner streeft naar perfectie en heeft de reputatie om grondig te werk te gaan. Projecten worden bij voorkeur van bij de concept- en beginfase opgestart, om vanuit een goede basis het hele proces te kunnen begeleiden. Rekening houdend met alle geldende normen en richtlijnen, denkt Euchner graag mee met haar klanten, zowel op het vlak van de techniek als met betrekking tot de werkomgeving en het budget.
Euchner, specialist in veiligheid, safety switches en beveiliging
Terwijl machines het werk van mensen vergemakkelijken, zijn aan het gebruik van machines ook veiligheidsrisico’s verbonden. Als specialist in de wettelijke verplichtingen rond machinebeveiliging, beschikt Euchner over de noodzakelijke kennis en vaardigheden om voor ieder individueel productievraagstuk de geschikte oplossing te bieden. Daarbij gaat Euchner telkens op zoek naar een evenwicht tussen het voldoen aan alle veiligheidsnormen en het optimaal laten verlopen van de productie. Omdat Euchner in haar bestaan ongeveer al ieder probleem een keer is tegengekomen, is een betrouwbare oplossing snel gevonden.
In het werkterrein van Euchner is veiligheid een must. Het huidige productassortiment safety switches bestaat grotendeels uit diverse veiligheidstechnieken ter bescherming van mensen en machines en ter verbetering van productieprocessen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Euchner veiligheidssensoren, waarmee machinebewegingen op een betrouwbare manier kunnen onderbroken worden.