Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Contactgegevens

contact pand

Let op: De website Hardware.be wordt sinds 1 oktober 2016 beheerd door Internet Media BV. Internet Media BV opereert met websites in meerdere Europese landen en is o.a. eigenaar van Hardware.nl, Hardware.eu Hardware.nu en Hardware.lu
Dit maakt het mogelijk voor Hardware.be om nog meer artikelen aan te bieden en verder te groeien tot de webshop met het grootste elektronica-assortiment van Belgie.

 

Onze telefonische helpdesk is bereikbaar maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 op telefoonnummer 078-480999.    

Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland (zie foto) en in Duitsland. In België verkopen wij dus alleen via de website, telefoon, fax of e-mail.   

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, niet aan particulieren.

Orderstatus. Wanneer u vragen heeft  over de status van uw order, aflevertijden en het opvragen van tracking nummers: 
Stuur uw mail naar : orderstatus@hardware.be

Bestelbonnen (purchaes orders) Deze kunt u direct per mail sturen
stuur uw mail naar : shop@hardware.be

Voor storingen aan apparaten en de status van uw reparatie. (Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u uw klantnummer te vermelden in de e-mail). 

Stuur uw mail naar : rma@hardware.be

Voor alle vragen betreffende bestellingen, prijsopgaven, offerteaanvragen, productinformatie etc.

Let op: De website Hardware.be wordt sinds 1 oktober 2016 beheerd door Internet Media BV. Internet Media BV opereert met websites in meerdere Europese landen en is o.a. eigenaar van Hardware.nl, Hardware.eu Hardware.nu en Hardware.lu
Dit maakt het mogelijk voor Hardware.be om nog meer artikelen aan te bieden en verder te groeien tot de webshop met het grootste elektronica-assortiment van Belgie.

Bedrijfsnaam: Hardware.nl (Internet Media BV)
Telefoon: 078-480 999
Fax: +31 (0) 314 - 66 34 88
KvK (Arnhem): 34152427 (Internet Media BV)
BTW nr: NL8100.45.485.B01
Bank: Rabobank
   
IBAN: NL86 RABO 0326 6194 29
BIC/SWIFT:
RABONL2U
Adres:

Ulenpasweg 2 F2, 7041 GB in 's-Heerenberg, Nederland

Facebook: https://www.facebook.com/Hardwarebe
Twitter:  https://twitter.com/hardwarebe
Google+:  google.com/+HardwareBeplus
Mobile mobile.hardware.be
   
   

You can visit our international websites at:  hardware.be    hardware.nl    hardware.nu   hardware.lu

Voor software aankopen kunt u onze websites bezoeken:  licentie.be en officelicentie.be

DISCLAIMER (UITSLUITING AANSPRAKELIJKHEID)

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hardware.be is niet aansprakelijk voor fouten of tekortkomingen die ontstaan door onjuistheden, onvolledigheid en/of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website. Hardware.be garandeert niet dat de op de website aangeboden informatie vrij is van fouten of gebreken. Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u dan ook aan contact op te nemen met onze advocaten van Nome advocaten te Nijmegen.

In geen enkel geval is Hardware.be aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website. Hardware.be is niet aansprakelijk voor de producten en informatie van derden, waaronder de distributeurs van de producten, die op enigerlei wijze via de website van Hardware.be worden aangeboden. Hardware.be is door haar distributeurs gevrijwaard voor alle schade als gevolg van aanspraken van derden ter zake eventuele inbreuken op intellectuele eigendomsrechten. Hardware.be is niet aansprakelijk voor schade als gevolg eventuele inbreuken op rechten van derden.

Voor aanspraken verwijzen wij u naar onze advocaten van Nome advocaten te Nijmegen. Wij behouden ons het recht voor de schade welke wordt geleden als gevolg van onrechtmatige aanspraken op u te verhalen.