Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories CSATACOMBO: Overig
Landing page CSATACOMBO: Outdated
Conceptronic seriël CSATACOMBOConceptronic seriël CSATACOMBO
Move your mouse over image or click to enlarge

Conceptronic seriël CSATACOMBO

SKU# CSATACOMBO_511

3.85
Prijs CSATACOMBO:
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 15-07-2020
Quick Overview
Conceptronic seriël
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor CSATACOMBO
CSATACOMBO met volledige fabrieksgarantie
Conceptronic seriël
Wat is SATA? (Outdated CSATACOMBO)
SATA is een techniek die gebruikt wordt voor het verbinden van harde schijven met computers. SATA is gebaseerd op een seriële signaleringstechniek. Een SATA harde schijf gebruik van kleinere kabels met minder pinnetjes.
SATA heeft een aantal praktische voordelen ten opzichte van PATA (Parallel ATA): Een SATA-kabel heeft, bij voorbeeld. minder last van crosstalk en EMI (electromagnetic interference). PATA is een op parallelle signaleringstechniek gebaseerd systeem dat in IDE (Integrated Drive Electronics) harde schijven gebruikt wordt. IDE is de oudere techniek, SATA zoals in artikelnummer Outdated CSATACOMBO, de nieuwe.

Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere CSATACOMBO van Outdated nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Outdated CSATACOMBO nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Merk
De Conceptronic seriël CSATACOMBO CSATACOMBO is gemaakt door Outdated, een leverancier op het gebied van Hardeschijfbehuizingen, opslag & netwerk producten
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over CSATACOMBO van Outdated lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over CSATACOMBO van Outdated.
U recenseert: Conceptronic seriël CSATACOMBO
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: CSATACOMBO
Outdated