Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories MNED2N/A: Overig
Landing page MNED2N/A: Outdated

 MNED2N/A

Apple 27 \" iMac Ret 5 K 3 . 8 GHz quad c IntelC i 5 MNED2N/A

SKU# MNED2N/A_931

3.65
Prijs MNED2N/A:
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 15-04-2020
Quick Overview
Apple iMac met Retina 5 K display/scherm Alles in
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor MNED2N/A
MNED2N/A met volledige fabrieksgarantie
Apple iMac met Retina 5 K display/scherm Alles in
Bij dit type MNED2N/A desktopcomputer zijn de harde schijf en systeemcomponenten geïntegreerd in de monitor: vandaar de aanduiding all-in-one. Hierdoor zijn de all-in-one-pc’s zoals MNED2N/A compacter en lichter dan een gewone desktopcomputer. Bijkomende voordelen: het lagere stroomverbruik van een all-in-one-computer, en het feit dat de vaak rommelig uitziende computerkabels grotendeels zijn weggewerkt. De all-in-one-computer is zo een representatieve, maar zeer complete oplossing voor al die plekken waar dat gewenst is.
Artikelnummer MNED2N/A heeft een Core i5 Intel-processor. De Core i5 is de vernieuwing van de Core i7. Het verschil tussen de Core i5 en de Core i7, is dat de Core i5 het geheugen gebruikt in een dual-channel en de Core i7 in een triple-channel. De Core i5 heeft een geïntegreerde dual-channel DDR3-geheugencontroller, PCI-Express grafische controller en een Direct Media Interface controller. Hiermee zorgt de Core i5 voor geweldige prestaties, prachtige Visuals en een betere bescherming.
 
 
Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere MNED2N/A van Outdated nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Outdated MNED2N/A nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Merk
De Apple 27 \" iMac Ret 5 K 3 . 8 GHz quad c IntelC i 5 MNED2N/A MNED2N/A is gemaakt door Outdated, een leverancier van Mac laptops and desktop computers, the OS X operating system, and the revolutionary iPhone and iPad.
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over MNED2N/A van Outdated lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over MNED2N/A van Outdated.
U recenseert: Apple 27 \" iMac Ret 5 K 3 . 8 GHz quad c IntelC i 5 MNED2N/A
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: MNED2N/A
Outdated