Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories AERO054: Reinigingsproducten
Landing page AERO054: Aerocare

 AERO054

Aerocare PLASTICS schoonmaak WIPES AERO054

SKU# AERO054_3440

Prijs AERO054:
€ 11,43 excl. BTW en 7.95 verz.kos. € 13,83 incl. BTW Price per 1 piece/meter
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 10-06-2020
Quick Overview
PLASTICS schoonmaak WIPES
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor AERO054
AERO054 met volledige fabrieksgarantie
PLASTICS schoonmaak WIPES
De reinigingsproducten(antistatische borstel, reinigingsspray en driehoekige Cleaner) zorgen ervoor dat uw beeldscherm mooi schoon gemaakt kan worden. De reinigingsproducten zijn geschikt om zowel computerschermen als de televisieschermen schoon te maken. Zo is het te gebruiken op schermen, zoals plasma, TFT, LCD en CRT. Hierdoor kunt u uw beeldscherm grondig, snel en simpel reinigen. Het zorgt ervoor dat vingerafdrukken, stof, vlekken en vuil eenvoudig van uw beeldscherm wordt verwijderd. Met deze hoogwaardige reinigingsproducten kunt u er tevens voor zorgen, dat uw beeldscherm een antistatisch effect krijgt. Hierdoor trekt uw beeldscherm na uw reinigingsbehandeling minder stof aan. Laat nu uw beeldscherm er weer als nieuw uitzien en houdt langer plezier van dit mooie, schone beeldscherm door gebruik te maken van de reinigingsproducten.
 
 
Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere AERO054 van Aerocare nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Aerocare AERO054 nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over AERO054 van Aerocare lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over AERO054 van Aerocare.
U recenseert: Aerocare PLASTICS schoonmaak WIPES AERO054
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: AERO054
Aerocare