Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories STD50-4: Overig
Landing page STD50-4: Outdated
ABB inbouw dimmer, Phasenabsc STD50-4ABB inbouw dimmer, Phasenabsc STD50-4
Move your mouse over image or click to enlarge

ABB inbouw dimmer, Phasenabsc STD50-4

SKU# STD50-4_445

4.4
Prijs STD50-4:
 • Levertijd: 6-10 dagen
 • Voorraad verwacht
 • Volgende levering verwacht op 17-06-2020
Quick Overview
ABB inbouw dimmer, Phasenabsc
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Specificaties voor STD50-4
STD50-4 met volledige fabrieksgarantie
ABB inbouw dimmer, Phasenabsc

Outdated STD50-4
Een dimmer wordt vaak gebruikt om de lichtintensiteit te bepalen. Afhankelijk van het type transformator, zijn verschillende dimmers verkrijgbaar. Wanneer u een dimmer aansluit zoals partnummer STD50-4 is het belangrijk rekening te houden met het minimale en maximale aangesloten vermogen. Wanneer u lager dan het minimum dimt, zal u lamp flikkeren; dimt u hoger dan het vermogen, dan kan uw lamp beschadigd raken. Bij ons vindt u dimmers, zoals ABB inbouw dimmer, Phasenabsc STD50-4 STD50-4 maar ook veel meer merken in verschillende soorten en maten, geschikt voor inbouw en opbouw.

Outdated STD50-4
ABB, fabrikant van partnr: STD50-4 biedt een grote diversiteit aan producten, vooral toegespitst op de energiesector (high, medium en low voltage), automatisering, robotica en telecommunicatie. ABB staat bekend om haar hoogwaardige meetsystemen, transformatoren, motoren, generatoren, automatiseringsproducten, inverteerders, converteerders en zo verder.


Outdated STD50-4
Dimmrer veilig aansluiten: Outdated STD50-4
Deze video laat zien hoe je een dimmer kunt aansluiten Youtube

 
 
Breedte Nvt
Hoogte Nvt
Diepte Nvt
Info
U heeft meerdere STD50-4 van Outdated nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Outdated STD50-4 nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Abb heeft vestigingen in wel 100 landen en heeft wel meer dan 117.000 medewerkers. ABB verkoopt producten die te maken hebben met energie- en automatiseringstechnologie waaronder bijvoorbeeld schakelaars. Het aanbod van ABB is: aansluittechniek, deurcommunicatie, gebouwsysteemtechniek, kabel verdeelkasten, modulaire DIN rail producten, schakelaars in kast, service, verdeelborden, zekeringsmateriaal, control producten, energiekwaliteit, industriële stekkers en stopcontacten, low voltage systems, schakelaars, schakelmateriaal Busch Jaeger, software toepassingen en vermogensschakelaars.
Merk
De ABB inbouw dimmer, Phasenabsc STD50-4 STD50-4 is gemaakt door Outdated, Asea Brown Boveri (ABB) is een Zweeds-Zwitserse multinational die vooral actief is in de energie en automatisering.
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over STD50-4 van Outdated lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over STD50-4 van Outdated.
U recenseert: ABB inbouw dimmer, Phasenabsc STD50-4
 •  
  1*
  2*
  3*
  4*
  5*
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Gerelateerde links: STD50-4
Outdated