• &nbsp
Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Related categories ADP 100 WH: Home & security Afwasmachine
Landing page ADP 100 WH: Whirlpool

Whirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WH

SKU# ADP 100 WH_1570

4.2
Price ADP 100 WH:

Beschikbaarheid: In voorraad

excl. BTW en 7.95 verz.kos. € 383,80 incl. BTW € 464,39
 • Externe voorraad/stock 1 Info
 • Externe voorraad/stock: Levertijd ca 5-10 werkdagen, voor meer info zie de Info button direct hier boven
 • BrandWhirlpool
 • PartnumberADP 100 WH
 • Ean0800343724436

Quick Overview

WHIR afwasmachine
Whirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WHWhirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WH
Move your mouse over image or click to enlarge
 • Spoed order nodig? Bel ons!
 • Fax order sturen? Ga naar contact
Specificaties
Onmisbaar in ieder huishouden of in uw bedrijf: een afwasmachine. Wanneer u zich een nieuw afwasmachine, bijvoorbeeld Whirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WH ADP 100 WH, wilt aanschaffen, zijn enkele factoren van belang. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen een vrijstaande afwasmachine, of eentje die u geïntegreerd of volledig geïntegreerd inbouwt in uw keuken. Verder spelen ook het formaat, het aantal afwasprogramma’s, geluidsniveau en het energieverbruik een rol. Kiest u voor een energiezuinige afwasmachine, zoals Whirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WH ADP 100 WH, dan kan dat uw energierekening aanzienlijk verlagen.
WHIR afwasmachine
Info
U heeft meerdere ADP 100 WH van Whirlpool nodig? Stuur ons uw offerte aanvraag zoals aangegeven op deze pagina. U ontvangt tijdens kantooruren meestal binnen ca. 2 uur uw offerte.
Een offerte voor grotere aantallen van Whirlpool ADP 100 WH nodig? Vraag dan een offerte aan via de offerte link op deze pagina
Vaatwasmachines of afwasmachines verbruiken gewoonlijk meer energie dan andere apparaten. Om die reden is het belangrijk rekening te houden met de energie-rating van een afwasmachine, voordat u er een aanschaft. Merken met energiebesparende modellen dragen vaak het energielabel van de Europese Unie. Dit label geeft de efficiëntie van het energieverbruik weer. Koelkasten met het A-label zijn de meest energie-efficiënte, apparaten met het G-label het minst efficiënt. Als u vragen hebt over de energie-efficiëntie van Whirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WH ADP 100 WH van %fabrikant%, kunt u ons een e-mail sturen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk informeren.
Merk
Accessories
Reviews
Onder de Tab Reviews kunt u alle reviews over ADP 100 WH van Whirlpool lezen . De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom zouden wij het op prijs stellen als u ( na uw bestelling) zelf een review plaatst over ADP 100 WH van Whirlpool.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Whirlpool WHIR afwasmachine ADP 100 WH

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Quality
  Price

* Vereiste velden

Anderen kochten
Related landing pages: of ADP 100 WH
Whirlpool