Items: 0 Totaal € 0,00

078-480999

Retourvoorwaarden -Kan ik een product retourneren?

retourvoorwaardenU kunt voor alle producten die u bij ons heeft gekocht een retouraanvraag doen. Er is een onderscheid in RMA- (Return Merchandise Authorisation) retouren en CMA- (Commercial Merchandise Authorisation) retouren.

Een consument kan binnen 14 dagen na ontvangst een aanvraag indienen voor een retour zonder opgaaf van redenen, daarna geldt slechts een redelijke termijn om de zaak terug te zenden.
 
Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij beoordelen tot welke groep uw aanvraag behoort en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn, en ontvangt u van ons een email met de wijze waarop u het product retour dient te sturen.

Nadat het product in goede orde door ons is ontvangen zal tot creditering van het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) van het artikel worden overgegaan. U ontvangt van ons een email waarin u wordt gevraagd of u het tegoed wilt gebruiken voor het plaatsen van een nieuwe order, vervanging van het product of dat u het geld retour wenst te ontvangen.

 

Hoe kan ik een retouraanvraag indienen?

1) Log in op onze website
2) Ga naar de lijst met uw bestellingen en klik op de bestelling in kwestie 
3) Boven rechts ziet u een link naar ''retour zending''. Klik hier op en vul het formulier in.

Hoe handelen wij uw retour af?

1) Nadat uw zending door is ontvangen volgt er een controle
2) Wij controleren of er is voldaan aan de richtlijnen, of de aangevraagde producten ook daadwerkelijk de producten zijn welke zijn opgestuurd en er geen sprake is van producten welke fysieke schade hebben ten gevolge van foutief gebruik
3) Bij goedkeuring van uw aanvraag volgt er een creditering waarbij u uw geld terug krijgt.